zondag 6 oktober 2013

VIVA LA SPANJE

De buurman heeft ons naar Zwolle gebracht, vandaar met de trein naar Schiphol. Vervolgens met Transavia gevlogen naar Marbella. Op het vliegveld staat de auto gereed van Igi en Herma.

Naar zwolle met de auto geen probleem. De NS heeft een ander dienstrooster i.v.m. vernieuwing van de bovenleiding op verschillende trajecten. De trein die wij moeten nemen naar Amersfoort, zit propvol, de tweede die aangekoppeld is ook propvol, met duwen en trekken kunnen we mee als veevervoer en komen niet verder dan de instapplek, ook de gangpaden in stonden overvol.
In Amersfoort overstappen in de trein die ons naar Schiphol brengt, hier konden we in ieder geval een zitplaats krijgen.
Op Schiphol een broodje gezond gegeten en Igi en Herma opgewacht die uit Spanje komen, ze waren vroeger dan verwacht, maar toch nog nog even onder het genot van een kopje koffie bij gekletst en instructies in ontvangst genomen.
We checken in en nemen onze plaats in, ook dit ging fout, mijn fout. Ik heb de verkeerde plaats geboekt, dus niet aan het raam, moesten een plaatsje opschuiven. Jammer want ik had foto's willen maken onderweg en boven Malaga, het was immers helder weer....
Om 19.00 uur geland, op naar de koffers, dit was wel een teleurstelling, want de koffers kwamen heel laat en waren dan een uur later op plek van bestemming dan we gewend zijn.
om 21.00 uur, de temperatuur binnen was 26 graden en buiten 27 graden.
Het is even wennen, maar went snel.
Een zwitsers leven gevoel.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten